Ciao Italië liefhebbers!
Ciao Italië liefhebbers!

Ciao Italië liefhebbers!

Benvenuti a tutti!!

Welkom op onze website! Dit is het eerste blog dat ik schrijf, hopelijk zullen er nog vele volgen!

De naam van de website zegt waarschijnlijk genoeg, we gaan het hier hebben over roadtrips door Italië. Sinds 2015 maken Inge en ik jaarlijks een rondreis, met de auto, door ons geliefde Italië en ik wil jullie graag vertellen over de plaatsen waar we allemaal zijn geweest en over de hotels, agriturismo’s en B&B’s waar we hebben gelogeerd. Deze website dient geen enkel commercieel doel. Ik vind het gewoon leuk om middels foto’s en verhalen mensen mee te nemen op reis, en wellicht zijn er andere Italië liefhebbers die er inspiratie uit kunnen halen! Reageren mag natuurlijk, en als je zelf nog goede tips hebt dan zijn die ook van harte welkom!

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *